Πάνε 30 χρόνια όταν, μικρά παιδιά τότε, αγοράσαμε το πρώτο μας βιβλίο σχετικό με το σιδηροδρομικό μοντελισμό, ‘MarklinBahn + Landschaft’ του Bernd Schmid… Θυμάμαι την έκφρασή μας, την έκπληξή μας στην κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου. Μαζί του κοιμόμασταν μαζί του ξυπνάγαμε, ο καθένας με τη σειρά του φυσικά…! Και μετά… τα όνειρα, ο στόχος, η πρόκληση. Ναι, αναμφισβήτητα αυτό το βιβλίο, η Βίβλος όπως το αποκαλούσαμε, ήταν το θεμέλιο όσων επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Έτσι μάθαμε ότι το τραινάκι είναι μόνον η αρχή. Μάθαμε ότι αυτό, ακόμα και αν διαθέτει κάποιος τη μεγαλύτερη συλλογή, είναι μόνον η μία πλευρά του νομίσματος σε κάτι πολύ πιο δημιουργικό, πολύ πιο καλλιτεχνικό και μοναδικό, τον σιδηροδρομικό μοντελισμό. Τη μία μακέτα διαδεχόταν άλλη, η συλλογή των μοντέλων μας αυξήθηκε, προχωρήσαμε σε μετασκευές, μετατροπές, κατασκευές εκ του μηδενός και οτιδήποτε θα πρόσθετε αυτό το ‘κάτι άλλο’ στο δημιούργημά μας που να το κάνει ξεχωριστό. Η πείρα μας αυξήθηκε με τα χρόνια και σήμερα επιτέλους έχουμε κάτι να δείξουμε, μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας ή να δώσουμε μια συμβουλή.

Δημιουργήσαμε λοιπόν αυτό το site με γνώμονα την άποψη του μοντελιστή, έναν ρόλο που γνωρίζουμε καλά. Γι’ αυτό, κάθε μοντέλο που προσφέρεται, ειδικά εάν πρόκειται για μεταχειρισμένο, συνοδεύεται από τουλάχιστον μία φωτογραφία γιατί ξέρουμε ότι θέλουμε να έχουμε εικόνα αυτού που αγοράζουμε. Πολλές φορές θα δείτε την αντιπαράθεση με φωτογραφίες από το πρωτότυπο διότι χρειάζονται (και ποτέ δεν είναι αρκετές!) , ειδικά εάν πρόκειται για kit, ιδιοκατασκευή ή μετασκευή ενός μοντέλου. Οι υπηρεσίες μας (κατασκευή μακετών, service μηχανών, κατασκευές, kit building, βαφές, weathering) προσφέρονται σε όσους ‘θα ήθελαν’, αλλά έχουν χίλιους λόγους που δεν μπορούν να ασχοληθούν. Και επειδή πρέπει να είμαστε απαιτητικοί σήμερα, οι υπηρεσίες μας αλλά και ό,τι περάσει από τα χέρια μας, προσφέρεται με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Το eRail είναι ένα εμπορικό site, φτιαγμένο όμως στα πλαίσια της ‘παρέας’ και της καλής συνεργασίας. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις τιμές μας χαμηλά και είμαστε πάντα ένα e-mail μακριά σας, διαθέσιμοι σε κάθε σας ερώτηση, πρόβλημα, απορία ή και πρόταση βελτίωσης των υπηρεσιών μας και αυτού του site.

Καλή σας περιήγηση,

Γιάννης Χαζάπης, eRail Team