Ωρα για Brawa!

Πάρα πολλές νέες αφίξεις από την Brawa!
H BR57 η νέα της ατμάμαξα για το 2017 είναι εδώ και είναι πραγματικά καταπληκτική, μη συγκρίσιμη με ότι άλλο έχουμε δει. Εξ’ολοκλήρου φτιαγμένη από μέταλλο, λεπτοί τροχοί, απερίγραπτη κίνηση στο boiler και μετάδοση με μπιέλες. Φώτα εμπρός, πίσω και όπως πάντα και στην καμπίνα. Εχει δοθεί η μέγιστη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια ενώ οι μηχανές παραδίδονται έτοιμες με τους πρωτότυπους ήχους και με γεννήτρια καπνού.
Επίσης εμπλουτίσαμε το στοκ μας στα εμπορικά βαγόνια, παρελήφθησαν δύο ακόμα ξεχωριστά Κ2 των DRG εποχής ΙΙ και πολλά ακόμα.
Και φυσικά φώτα, Τ/Φ θάλαμοι και όλα αυτά που μας γοητεύουν στην Brawa από όταν ξεκινήσαμε τον μοντελισμό 40 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα! 🙂

Συνολικά, πάνω από 150 διαφορετικά είδη για να διαλέξετε.
https://www.erail.gr/en/brand/brawa/

Και service?
Φυσικά! Οπως για όλες τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουν ανταλλακτικά, προσφέρουμε εγγυημένο service με original ανταλλακτικά κατευθείαν από την Brawa.
Εαν έχετε στη συλλογή σας κάποιο μοντέλο της Brawa με σπασμένο γρανάζι, χαμένους προσκρουστήρες, καθαριστήρες, σκαλοπατάκια, ή με οποιοδήποτε άλλο ‘πρόβλημα’, στείλτε μας ένα email στο info@erail.gr, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

MENU