Ολες οι γραμμές οδηγούν στο eRail!

Στο eRail μπορείτε να βρείτε Ο,ΤΙ γραμμή επιθυμήσετε! Για όλες τις κλίμακες, σε όλα τα προφίλ ράγας και σε όλα τα εύρη! Αλλά ακόμα κι αν υπάρχει κάτι που θέλετε και δεν το έχουμε ετοιμοπαράδοτο, το παραγγέλλουμε και θα το έχουμε σε διάστημα μερικών ημερών.

Λίγα λόγια για τους κατασκευαστές των γραμμών που θα βρείτε στο κατάστημά μας:

Fleischmann

Από τους παλαιότερους κατασκευαστές τραίνων, μας προμηθεύει με την Fleischmann Profi, την ανθεκτική γραμμή με το διακριτικό σκύρο σε Η0 και Ν.

Marklin

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε σε 2ο χέρι πολλά παλιά συλλεκτικά Marklin όπως και τις παλιές μεταλλικές Μ γραμμές. Πάντα με εγγύηση ποιότητος και καλής λειτουργίας.

Peco

Ο κορυφαίος κατασκευαστής γραμμών. Με τεράστια γκάμα σε όλες τις κλίμακες και όλα τα εύρη. Βρετανική ποιότητα και αντοχή σε πολύ προσιτή τιμή..

Piko

Τμηματική γραμμή για την κλίμακα H0. Με ψιλό με προφίλ 2,5mm αλλά με λεπτό υπό κλίμακα ‘look’ είναι συμβατή με παλαιότερους τροχούς με μεγάλο νύχι.

Roco

Τρία είδη γραμμών για την H0, εξαιρετικής ποιότητος και λεπτομέρειας.

Tillig

H0 γραμμές σε όλα τα εύρη. Αυτό που ξεχωρίζει και μαγεύει στις γραμμές της Tillig είναι η πεπαλαιωμένη τους όψη λόγω των χημικά «σκουριασμένων» ραγών και η εξαιρετική λεπτομέρεια στους στρωτήρες. Είναι δε ο μόνος κατασκευαστής που παράγει γραμμές και διακλαδώσεις μεικτού εύρους Η0/Η0e και H0/Η0m.

Ανά κλίμακα:

Κλίμακα Z – κανονικού εύρους (6,5mm)

Peco εύκαμπτη γραμμή μήκους 600mm

Κλίμακα N – κανονικού εύρους (9mm)

PECO, εύκαμπτες γραμμές με στρωτήρα ξύλινο ή από μπετόν και ράγα finescale code55 ύψους μόλις 1,4mm.  Είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει ετοιμοπαράδοτη γραμμή σε finescale N που όμως είναι  απόλυτα συμβατή με γραμμές και τροχαίο υλικό άλλων κατασκευαστών! Η γκάμα περιλαμβάνει όλους τους τύπους διακλαδώσεων με υπό κλίμακα καμπυλότητες!

Κλίμακα H0 – κανονικού εύρους (16,5mm)

Peco Code75 – Η0 finescale με ύψος ράγας 1,9mm. Παρά το μικρό ύψος της ράγας η γραμμή είναι απόλυτα συμβατή με τροχαίο υλικό με ΝΕΜ τροχούς (ΝΕΜ standards), ό,τι δηλαδή έχει κατασκευαστεί από το 1990 και μετά. Η γκάμα περιλαμβάνει όλους τους τύπους διακλαδώσεων με ακτίνα καμπύλης μέχρι και 1520mm, και εύκαμπτα μήκη γραμμών (900mm) και στους τέσσερεις τύπους στρωτήρων ξύλινους, μεταλλικούς, τσιμεντένιους ολόσωμους και διμερείς!!

Peco Code 100 –  Η0 με ύψος ράγας  2,5mm. Για τους λάτρεις παλαιότερου τροχαίου υλικού χωρίς ΝΕΜ τροχούς (παλαιά Lima, Marklin) συμβατό και με παλαιότερες γραμμές. Εύκαμπτα μήκη γραμμών 900mm με ξύλινους ή τσιμεντένιους στρωτήρες. Η γραμμή επίσης αντιστοιχεί στην κλίμακα 0e  😉

Peco Code 83 – Η0 finescale με ύψος ράγας 2,1mm.. Finescale γραμμή για το Αμερικάνικο πρωτότυπο όπου χρησιμοποιούνται βαρύτερα σίδερα και πυκνότεροι στρωτήρες. . Η γκάμα περιλαμβάνει όλους τους τύπους διακλαδώσεων με ακτίνα καμπύλης μέχρι και 1700mm, και εύκαμπτα μήκη γραμμών (900mm) Είναι απόλυτα συμβατή με τροχαίο υλικό με ΝΕΜ τροχούς ή RP25, τροχούς του Αμερικάνικου τροχαίου υλικού.

Roco Code83 Rocoline χωρίς υπόστρωμα. Η γραμμή της Roco που έκανε θράυση τη δεκαετία του 2000 διαθέτει εύκαμπτο και τμηματικό σύστημα γραμμολογίας με διακλαδώσεις μεσαίας και μεγάλης ακτίνας καμπυλότητος.

Roco Code83 Rocoline με υπόστρωμα. Όπως ακριβώς η απλή Rocoline αλλά με λαστιχένιο αντικραδασμικό υπόστρωμα σε απομίμηση σκύρου. Η πλήρης γκάμα αναμένεται πριν το τέλος του έτους.

Roco Code 83 Geoline με σκληρό υπόστρωμα. Ολοκληρωμένο σύστημα τμηματικής γραμμολογίας ιδανικό για την επέκταση των startsets και συμβατό με παλαιότερο τροχαίο υλικό με τροχούς με μεγάλα «νύχια»

Tillig Code 83 Elite. Ολοκληρωμένο σύστημα τμηματικής και εύκαμπτης γραμμολογίας με μοναδική πεπαλαιωμένη όψη και εξαιρετική λεπτομέρεια. Συμβατό και με παλαιότερο τροχαίο υλικό με τροχούς με μεγάλα «νύχια». Το σύστημα διαθέτει και μεικτού εύρους γραμμές.

Piko Code 100. Ολοκληρωμένο σύστημα τμηματικής γραμμολογίας. Συμβατό και με παλαιότερο τροχαίο υλικό με τροχούς με μεγάλα «νύχια».

Marklin M, Code 100. Ολοκληρωμένο σύστημα τμηματικής γραμμολογίας για 3γραμμο Marklin AC σύστημα. Γεννήθηκε το 50, διατηρήθηκε μέχρι το 2000 και ακόμα μιλάει στις καρδιές μας απλά γιατί με αυτό μεγαλώσαμε J

Κλίμακα H0e – εύρους 750mm (9mm)

Peco code80. Η γκάμα περιλαμβάνει τέσσερεις τύπους διακλαδώσεων με μικρή, μεσαία και μεγάλη ακτίνα καμπύλης καθώς και Υ, Εύκαμπτα μήκη γραμμών (900mm) με 2 είδη ξύλινων στρωτήρων, ελαφρείς ακανόνιστους και βαρείς mainline..Με γραμμές αυτού του εύρους, είναι επίσης συμβατές και όλες οι διακλαδώσεις κλίμακος Ν. 😉

Roco code83. Tμηματικό σύστημα γραμμολογίας

Tillig code83. Προσφέρει ένα εύκαμπτο σύστημα γραμμολογίας καθώς και μεικτού εύρους γραμμές H0/H0e.

Κλίμακα H0m – εύρους 1000mm (12mm)

Peco code75. Η γκάμα περιλαμβάνει τρεις τύπους διακλαδώσεων με μεσαία ακτίνα καμπύλης, διακλάδωση επί καμπύλης αλλά και DKW. Εύκαμπτα μήκη γραμμών (900mm) με ξύλινο στρωτήρα.

Tillig code83. Προσφέρει ένα εύκαμπτο σύστημα γραμμολογίας καθώς και μεικτού εύρους γραμμές H0/H0m

Κλίμακα H0f – εύρους 600mm (6,5mm)

Busch code55. Η γκάμα περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται για να εξοπλισθεί ένας βιομηχανικός σιδηρόδρομος στην κλίμακα Η0. Διακλαδώσεις, ευθεία και καμπύλα τμήματα γραμμών με μεταλλική λάμα της οποίας ο ρόλος είναι να αυξάνει την ελκτική δύναμη των μηχανών που φέρουν έναν ισχυρό μαγνήτη. .Με γραμμές αυτού του εύρους, είναι επίσης συμβατές όλες οι γραμμές κλίμακος Ζ. 😉

Κλιμακα 1- Κανονικού εύρους (45mm)

Peco Code 200.  Η γκάμα περιλαμβάνει διακλαδώσεις με μεγάλη ακτίνα καμπύλης και εύκαμπτα μήκη γραμμών (900mm) με ξύλινους στρωτήρες. Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλότατη, με ράγες Nikel/Silver και στρωτήρες από πλαστικό μεγάλης σκληρότητος και αντοχής.

Κλιμακα 2 ή G – Μετρικού εύρους 1000mm (45mm)

Peco Code 250.  Η γκάμα περιλαμβάνει διακλαδώσεις με μεγάλη ακτίνα καμπύλης και εύκαμπτα μήκη γραμμών (900mm) με ξύλινους στρωτήρες. Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλότατη, με ράγες Nikel/Silver και στρωτήρες από πλαστικό μεγάλης σκληρότητος και αντοχής.

Αλλά και για όσους επιμένουν σε κάτι το διαφορετικό και θέλουν να φτιάξουν τη δική τους γραμμή, στο eRail θα βρείτε ακόμα και χύμα ράγες σε προφίλ code 60, 70, 75 και 83 που επιτρέπουν να κατασκευασθούν ακριβώς υπό κλίμακα γραμμές κάθε τύπου, εύρους και γεωμετρίας.

Και φυσικά, όπως σε όλα μας τα είδη έτσι και στις γραμμές, οι τιμές μας είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των κατασκευαστών.

MENU